Een sportief 2023 staat voor de deur

Beste sporter,

in het verleden mochten we je welkom heten in onze joggingclub.

De voorbije jaren hebben we de kans gehad om onze vereniging uit te verbreden en bracht Gilbert Van Dam een verrijking met de Bikers Klein Willebroek.

Met mooie herinneringen namen we in 2022 afscheid van onze grote Retrokoersheld Gilbert

Joggers klein Willebroek vzw werd een trotse joggingclub die meer dan ooit een speerpunt werd van de federatie Sporta. Niet zelden waren we pionier met onze organisatie en inspireerden we andere clubs met ons ecolabel.

Joggers klein Willebroek vzw is door de tijd verandert qua vorm, maar onze kernwaarden blijven nog steeds diezelfde van 2010. De visie van de club voor iedereen, waar niemand achter wordt gelaten.

In 2023 zullen er opnieuw veranderingen komen; we breiden de klassieke trainingen uit met enkele club uitstapjes, er zal gewerkt worden aan nieuwe uitdagingen en het verzekeringspakket wordt aangepast.

Vanaf 01/01/2023 zullen al onze leden 24/7 verzekerd zijn bij het lopen, wandelen, trailrunnen, obstacle running, fietsen, mountainbiken, rolschaatsen, inline skaten, zwemmen, yoga, fitnessen.

Je bent verzekerd tegen lichamelijke schade tijdens onze clubtrainingen maar ook op individuele trainingen én tijdens de verplaatsing van en naar de activiteiten.

Maak je graag terug deel uit van onze familie?

Klik dan hier voor nieuw jaar vol loopplezier

Het team achter Joggers Klein Willebroek vzw, wenst u een fijn jaareinde toe, gevolgd door een gezond en sportief 2023!

Moge het een jaar worden van grenzen verleggen, persoonlijke doelen behalen en samen genieten van ontspannende loopjes, wandelingen of fietstochten.