Lidmaatschap 2019

2018 loopt op zijn einde. De dagen zijn druiliger en de feestdagen komen eraan. We konden genieten van een jaar met loop- en fietskilometers. Er veranderde heel wat in onze werking met de verschillende loopgroepen waaronder de nieuwe “Fun and Easy”, ons ledenaantal dat bijna verdubbelde, Kristof dat webmaster werd, Jeroen dat zich -net als Ivan – trainer mag noemen, de fusie met GiDi-team, het ontstaan van de retro fietstocht, Arvid dat onze zaterdaagse trailtrainingen opstartte; maar ook onze secretaris Marc dat kanker overwon na een hele strijd. Onze club leeft en ontwikkelt zich in al haar sportieve en sociale facetten. Onze club wordt een steeds belangrijkere schakel in onze lokale maatschappij. Oprecht hoop ik dat dit jaar ook het jaar was waarin jij veel sportplezier hebt mogen genieten in ons gezellig clubje. Wij kijken met jou hunkerend uit naar 2019 waarin wij nieuwe horizonten zullen ontdekken; waar iedereen meer dan ooit zijn/haar rol zal kunnen spelen, waar we samen aanwezig zijn op de Sporta Runs en onze club letterlijk en figuurlijk mogen uitdragen met een tenue’ke waar we fier op kunnen zijn. Vergeet niet om tijdig je lidgeld voor 2019 te storten zodat we je verzekering kunnen garanderen bij onze federatie. Omdat wij er naar streven om iedereen een laagdrempelige en budgetvriendelijke hobby te kunnen aanbieden zal ook het lidgeld €15 blijven (€20 met de extra optie MTB).

Wij hopen dan ook om je in 2019 opnieuw te mogen aansluiten en te laten meegenieten van de (extra)sportieve activiteiten van de club. Noteer alvast de “Nieuwjaarsreceptie” op 16 december waarop je van harte welkom bent.
Graag bevelen iedereen aan om de herinschrijving te doen via de optie ​“nieuw lid” ​deze vind je via de site: http://kwloopt.be/inschrijvingen-voor-nieuwe-leden/​ zo is ineens al je persoonlijke dat gecontroleerd op fouten en beheer je gemakkelijk extra verzekeringen en voordelen bij onze federatie.

Als je je lidgeld vernieuwd vragen we je graag beleefd om dit NIET cash te doen maar over te schrijven op rekeningnummer: BE​​84 0688 9087 0659
Mededeling:​​ “Lidgeld 2019 + Naam (evt optie MTB) “

 

Brief Lidgeld JKW 2019